BRANCHES INTERIM & CONSULTANCY

Wat doet Branches Interim & Consultancy

Branches Interim & Consultancy specialiseert zich in interim-management, projectmanagement en consultancy voor de overheid en profitsector. We richten ons alleen op finance.
Kenmerkend voor ons bedrijf is de directe en pragmatische aanpak.

We gaan het doen, en staat ook centraal in onze dienstverlening, waarbij heldere afspraken worden gemaakt en onze transparante werkwijze bijdragen aan de succesvolle afronding van onze opdracht.

Wie werken bij Branches Interim & Consultancy

Onze interim financials zijn mensen die bewust kiezen, intens leven en graag hard werken. Maak keuzes, leef intens, werk hard is dan ook onze motto.
Dit geldt voor alle medewerkers van Branches Interim & Consultancy. Wij hechten grote waarden aan het opbouwen van duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Daarvan profiteren alle partijen immers het meest. Spreekt u dat aan? Dan hebben we aan de belangrijkste basis voor een succesvolle samenwerking al voldaan.

Wat kunt u verwachten van Branches Interim & Consultancy
Werken met Branches Interim & Consultancy betekent een persoonlijke, snelle en professionele aanpak. Duidelijke afspraken vooraf en regelmatige terugkoppeling tijdens de procedure zorgen voor het beste resultaat. Wij vinden ook dat na de plaatsing de dienstverlening niet ophoudt, ook na de plaatsing vindt regelmatig contact plaats of alles naar tevredenheid verloopt.
Voor wie werkt Branches Interim & Consultancy

Branches Interim & Consultancy is actief in de overheid en profit sectors. Tot onze opdrachtgevers behoren gemeenten, provincies, ministeries  en grote profit opdrachtgevers zoals banken, handelsbedrijven etc.

Branches Interim & Consultancy is de schakel tussen opdrachtgever en de interim financial.